KURUMSAL

DUYURULAR / HABERLER

HAKKIMIZDA

Yurt içinde ve dışında, gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde; mühendislik bilimlerinde ki en son teknolojileri kullanarak, daima yüksek kaliteyi sağlamayı amaç edindik. Bu anlayışla da üstlendiğimiz her işi başarı ile tamamladık.

 

Tamamlanmış ve devam eden her projemizde, daha iyi ve daha etkin sonuçlar alabilmek için, yenilikçi çözümleri araştırmayı, geliştirmeyi ve uygulamayı görev bildik. Bu sayede de; daha hızlı proje tamamlama hedeflerimizde ki başarıyı her geçen gün arttırdık.


Projelerimizin yapım aşamasında ve öncesinde; kanunlara,mevzuata ve çevreye uyumlu iş güvenliğini sağlamak, buna uygun yöntem ve ekipmanları seçmek, güvenlik risklerini en alt seviyede tutarak işin devamlılığının sağlanması için, gayret gösterdik. Tüm çalışanlarımıza gerekli eğitimlerin verilerek bilinçlendirilmesini, muhtemel olumsuzlukları öngörerek gerekli önlemlerin zamanında alınmasını sağlayarak uygun iş ortamının oluşmasını, şirket prensibi ve birinci önceliğimiz olarak belirledik.


Her projemizde standartlarımızı, uluslararası kabul görmüş; ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi ve ISO 14001:2004 çevresel yönetim sistemi gerekliliklerine göre belirledik. Projelerimizi,  kalite normlarına uygun, zamanında, bütçesinde ve iş güvenliğine uygun çalışma ortamı ilebitirmeyi ana amacımız olarak belirledik.


Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz ve ileride üstleneceğimiz her projede de, genel ve mesleki etiklerden ödün vermeden, çevreye ve insana duyarlı, müşteri gereksinimlerini karşılayacak, beklentinin üzerinde hizmet anlayışını prensip edindik ve böyle devam edeceğiz.Yeniliklere açık kaliteli üretim anlayışı ile gelecekte de aynı prensiplerle devam etmek, bilgili ve dinamik ekibimiz ile sektördeki yerimizi güçlendirmek şirket olarak ana hedefimizdir.

 

Saygılarımızla.

 

OK-SER İNŞAAT